Cordes en Bleu & vrienden Wienermelodieën

Vrijdag 28 februari 2020 - 20u15 - Schouwburg GC Ter Kommen

Klassiek

Cordes en Bleu & vrienden
Wienermelodieën

  • Vrijdag 28 februari 2020
  • 20u15
  • Schouwburg GC Ter Kommen
  • Tickets: 20 euro | 18 euro (incl. versnapering na het concert)
Cordes en Bleu zijn zes professionele musici en tegelijk een hechte vriendengroep die graag samen muziek maken. Hoewel zij allen klassiek geschoold zijn en dus volledig vertrouwd met het klassieke repertoire, bewandelen zij ook andere wegen. Daardoor bestaat het repertorium van deze ‘muziekmakers’ uit een mengeling van bekende, onbekende of vergeten pareltjes uit de meest uiteenlopende muziekgenres, uit alle hoeken van de wereld, maar ook uit eigen werk.
Het gaat hierbij niet altijd om volstrekt nieuwe composities. De heterogene herkomst van de muziek vergt vaak een muzikale hertaling om ze met een klassiek instrumentarium te vertolken en zo (eventueel) een nieuwe identiteit te verlenen.
 
De behoefte aan dit concept ontstond, omdat elk van de musici in andere orkesten meestal de vertrouwde paden bewandelt en herbewandelt, terwijl zoveel moois de mensen nooit bereikt of zelfs niet tot klank komt. Hun programma wordt prettig aan elkaar gepraat, wat de concerten een onder-ons-karakter geeft, passend bij zowel gure herfst- en winteravonden als het sprankelende lentebegin en de zinderende hoogzomer. Dat maakt ‘Cordes en bleu’ tot een ‘eigen-tijds’ salonorkest in een ‘eigen-zinnig’ muzikale context.
 
Voor dit concert in Ter Kommen wordt het zeskoppige Cordes en Bleu uitgebreid met een aantal extra musici en solisten.
 
Neem plaats in onze zachte theaterstoelen en geniet van de mooiste klassieke melodieën. Tijdens de pauze en na de voorstelling kan je nog gezellig napraten met een glaasje wijn of bubbels en een lekkere versnapering.
 

Bestel hier je tickets voor Cordes en Bleu & vrienden Wienermelodieën

LET OP!

De plaatsen zijn niet toewijsbaar. Als je verder klikt, is je bestelling in orde.
Er volgt een standaardmail met daarin de door jou ingevulde gegevens. Nadien ontvang je nog een bevestigingsmail met de nodige betalingsgegevens.

BESTEL TICKETS

Contact

GC Ter Kommen
Europalaan 2
3730 Hoeselt

089/30.92.10
gcterkommen@hoeselt.be

Openingsuren

Maandag 9u00 - 12u00 13u30 - 18u00
Dinsdag 13u30 - 16u30
Woensdag 9u00 - 12u00
Donderdag 9u00 - 12u00 13u30 - 16u30
Vrijdag 9u00 - 12u00

In juli gesloten.
In augustus open op weekdagen van 09u00 tot 12u00.