Christophe Deborsu & Annick De Wit Dag, Bonjour!

Dinsdag 5 november 2019 - 20u15 - 't Fabriek

Causerie

Christophe Deborsu & Annick De Wit
Dag, Bonjour!

  • Dinsdag 5 november 2019
  • 20u15
  • 't Fabriek
  • Tickets: 10 euro | 9 euro (reducties)
Christophe Deborsu (RTL) en Annick De Wit (Het Laatste Nieuws) bieden je een inkijk in het avontuur dat een gemengd huwelijk in ons land is. Zijn Walen en Vlamingen elkaars spoor bijster geraakt? Waarom is de onzichtbare taalgrens die ons land ooit administratief in twee helften deelde, een onoverbrugbare Berlijnse muur geworden? Of lijkt dat maar zo? Zijn Vlamingen en Walen gedoemd om te scheiden? Is het gemengd huwelijk van Christophe en Annick gedoemd om te stranden?
 
Deze lezing is geen geschiedenisles maar een uitloper van hun gelijknamige boek “Dag, Bonjour!”. Aanstekelijk enthousiast en met veel fijne humor overlopen Christophe en Annick allerlei gelijkenissen en verschillen tussen Vlamingen en Walen. In vogelvlucht bekijken ze de meest uiteenlopende domeinen: economie, cultuur, godsdienst, seks, sport, leven en dood en politiek.
 
Het is de eerste keer in België dat een Vlaams-Waals getrouwd koppel samen op het podium staat. Het publiek krijgt een actieve rol toebedeeld en doet zelfs mee aan een quiz. Opletten dus, misschien val je nog in de prijzen...
 
i.s.m. ’t Fabriek

 

Bestel hier je tickets voor Christophe Deborsu & Annick De Wit Dag, Bonjour!

LET OP!

De plaatsen zijn niet toewijsbaar. Als je verder klikt, is je bestelling in orde.
Er volgt een standaardmail met daarin de door jou ingevulde gegevens. Nadien ontvang je nog een bevestigingsmail met de nodige betalingsgegevens.

BESTEL TICKETS

Contact

GC Ter Kommen
Europalaan 2
3730 Hoeselt

089/30.92.10
gcterkommen@hoeselt.be

Openingsuren

Maandag 9u00 - 12u00 13u30 - 18u00
Dinsdag 13u30 - 16u30
Woensdag 9u00 - 12u00
Donderdag 9u00 - 12u00 13u30 - 16u30
Vrijdag 9u00 - 12u00

In juli gesloten.
In augustus open op weekdagen van 09u00 tot 12u00.