Barbara Dex In een notendop | Tapijtconcert

Donderdag 17 oktober 2019 - 20u15 - Theaterzaal GC Ter Kommen

Tapijtconcert

Barbara Dex
In een notendop | Tapijtconcert

  • Donderdag 17 oktober 2019
  • 20u15
  • Theaterzaal GC Ter Kommen
  • Tickets: 18 euro | 16 euro (reducties) - incl. versnaperingen
Ook al dacht Barbara Dex als dochter van een zingende vader in het begin van de jaren 90 niet meteen aan een eigen zangcarrière, toch staat ze ondertussen al 25 jaar aan de Vlaamse top.
Ze onderscheidt zich niet alleen door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen en samenwerkingen. Dat bewijzen haar elf albums met daarop Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, gospelnummers en een greep stevige countryrock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goede song.
 
Barbara Dex overloopt in deze voorstelling haar carrière die in 1993 startte met het Eurovisiesongfestivallied ‘Iemand als jij’. Ze staat stil bij haar 11 albums waarvoor ze zich liet omringen met vaak verrassende nationale en internationale persoonlijkheden (Johnny Logan, Buscemi, Tom Helsen, Jamie Lane -de ex-drummer van 10cc en Tina Turner-, The Tennessee Gospel Society Singers, …). Ongetwijfeld kruipt ze in de huid van haar grote idool Dolly Parton en zal ze ode brengen aan Yasmine en Bobbejaan Schoepen. En wie weet haalt ze de Windkracht 10 titelsong nog eens uit de vergetelheid of verrast ze jou op een musicallied of een ontroerende gospelsong?
 
Bij een tapijtconcert zit het publiek lekker gezellig en dicht bij de artiest, helemaal in het midden van onze theaterzaal. Placeer je op de tapijten, kussens of stoelen en geniet… Bovendien voorzien we een buffetje met lekkere versnaperingen en een sfeervolle inkleding om de beleving nog leuker te maken.
 
Barbara Dex zingt uit haar songbook.
Jo Mahieu begeleidt magistraal op gitaar.
Akoestisch en intiem.

Foto: Johannes Van de Voorde
 

Bestel hier je tickets voor Barbara Dex In een notendop | Tapijtconcert

LET OP!

De plaatsen zijn niet toewijsbaar. Als je verder klikt, is je bestelling in orde.
Er volgt een standaardmail met daarin de door jou ingevulde gegevens. Nadien ontvang je nog een bevestigingsmail met de nodige betalingsgegevens.

BESTEL TICKETS

Contact

GC Ter Kommen
Europalaan 2
3730 Hoeselt

089/30.92.10
gcterkommen@hoeselt.be

Openingsuren

Maandag 9u00 - 12u00 13u30 - 18u00
Dinsdag 13u30 - 16u30
Woensdag 9u00 - 12u00
Donderdag 9u00 - 12u00 13u30 - 16u30
Vrijdag 9u00 - 12u00

In juli gesloten.
In augustus open op weekdagen van 09u00 tot 12u00.