GC TER KOMMEN CORONA-INFO

Veilig cultuur beleven in GC Ter Kommen

089/30.92.10

UPDATE CORONAMAATREGELEN

Helaas moet GC Ter Kommen voor onbepaalde tijd de deuren sluiten. Bij elke voortelling kan u lezen wat de verdere aanpak is. Hopelijk mogen we u snel weer ontvangen. Houd jullie goed!

VEILIG CULTUUR BELEVEN IN GC TER KOMMEN

De veiligheid van ons publiek, de artiesten en alle medewerkers zijn onze eerste prioriteit.
We respecteren strikt de richtlijnen die worden opgelegd door de overheden.
De richtlijnen veranderen regelmatig. Updates en wijzigingen kan je altijd op deze pagina terugvinden.

Tickets

We maken sinds dit seizoen gebruik van een spiksplinternieuw ticketingsysteem, waarmee je online van thuis uit tickets kan bestellen, betalen, downloaden en/of afdrukken.
Alle tickets dienen vooraf gekocht te worden.
We vragen om daarvoor maximaal gebruik te maken van het online-systeem. Dit kan 24/24 via de ticketlink die je vindt bij de meeste voorstellingen. Dit is niet alleen de snelste, maar ook de meest veilige manier.

Voor de voorstellingen die overkomen van het vorige seizoen (uitgesteld wegens corona), kan je niet online tickets bestellen, maar nog op de oude manier, nl. via mail of telefoon. Dat staat dan bij de voorstelling vermeld.

We vragen je om je bestellingen te bundelen per persoonlijke contactbubbel.

Gelet op de beperkte capaciteit en de onzekere tijden, is het belangrijk dat je je registreert op de wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen. Indien de capaciteit mag verhoogd worden, kunnen we je contacteren.

Social distancing

We willen steeds voldoende social distance garanderen en beperken daarom onze zaalcapaciteit. Hiervoor volgen we wat wettelijk toegelaten is.

Voorlopig is het niet mogelijk om plaatsen te kiezen. De tickets zijn dus niet genummerd. Op de avond van de voorstelling komt u (met uw bubbel) gewoon naar ons centrum en je wordt vervolgens naar de eerst beschikbare veilige plaats begeleid.

Een circulatieplan laat toe om op een veilige manier het gebouw binnen te komen en te verlaten. Onze medewerkers staan in voor een optimale begeleiding van het publiek. We streven ernaar om de deuren vroeger te openen om de bubbels maximaal te spreiden.

Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf het moment dat je het gemeenschapscentrum betreedt.
Zoals alle horecazaken, is c@fé.COMM momenteel gesloten.
Aan de balie is plexiglas geplaatst.

Hygiëne

Op verschillende plaatsen (en zeker aan de ingang) kan je je handen ontsmetten. De infrastructuur wordt dagelijks schoongemaakt en ontsmet met bijzondere aandacht voor veelgebruikte contactoppervlakken.
We vragen om de toiletten enkel te gebruiken bij hoge nood.

Algemene voorschriften

  • Blijf zeker thuis als je ziek bent!
  • Was je handen regelmatig met water en zeep.
  • Hou minstens 1,5 meter afstand. Op de tribune is 1 meter voldoende.
  • Geef geen hand of kus als je iemand begroet.

Behoor je tot een risicogroep, maak dan zelf een inschatting van het risico. Tot de risicogroep behoren personen ouder dan 65 jaar, personen met diabetes, personen met ernstige obesitas, personen met hartziektes, long- of nieraandoeningen en personen met kanker of van wie het immuunsysteem verzwakt is.

Meer info: www.info-coronavirus.be

Contact

GC Ter Kommen
Europalaan 2
3730 Hoeselt

089/30.92.10
gcterkommen@hoeselt.be

Openingsuren vrijetijdsloket

Maandag 9u00 - 12u00 14u00 - 17u00
Dinsdag 9u00 - 12u00
Woensdag 14u00 - 17u00
Donderdag 9u00 - 12u00
Vrijdag 9u00 - 12u00 14u00 - 17u00