089/30.92.10   |   gcterkommen@hoeselt.be   
 
   
 
         
 
De Verenkoning
Woensdag 17 januari 2018 - 14:00 - GC Ter Kommen
Johan woont met papa op een boot. Ver weg op zee houden ze zich schuil voor de verenkoning, een vreselijk monster dat Johans moeder heeft meegenomen. Op een dag is Johan alleen op het schip wanneer hij op de boordradio een noodoproep hoort: de verenkoning is in de buurt! Johan grijpt zijn kans. Kan hij eindelijk zijn moeder op het spoor komen? Het begin van een spannende reis naar het rijk van de verenkoning, een magische en onbeschrijflijke plek.
Meer info
Cloudboy
Woensdag 7 februari 2018 - 14:00 - GC Ter Kommen
De 12-jarige stadsjongen Niilas woont bij zijn papa. Zijn Zweedse mama Katarina kent hij nauwelijks. Niilas moet –zeer tegen zijn zin– tijdens de zomervakantie naar het Hoge Noorden reizen waar zijn moeder en haar nieuwe gezin tussen de rendierherders wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Ondanks de warme ontvangst, reageert Niilas heel terughoudend. De enige die hem begrijpt, is zijn nieuwe halfzus Sunnà.
Meer info
Sunshine Barry en de Discowormen
Woensdag 14 maart 2018 - 14:00 - GC Ter Kommen
Het is niet makkelijk om Barry te zijn. Een worm krijgt tegenwoordig geen respect meer. Barry bevindt zich helemaal onderaan de voedselketen en heeft een slome job in de compostfabriek. Alles verandert wanneer Barry een oude discoplaat van zijn vader vindt. Hij is meteen in de ban van de boogie. Hij wil een superster worden met zijn eigen discoband: “Sunshine Barry en de Disco Wormen”.
Meer info